Ik moet wat snel en direct geld lenen om uit de schulden te komen

Heeft u ooit gedacht of tegen uzelf gezegd: "Ik moet direct wat geld lenen om uit de schulden te komen?” Weet u waarom dit verkeerd gedacht is als u ooit uit de schulden wilt komen?

Laten we teruggaan naar het begin. Hoe bent u in de eerste plaats in de schulden gekomen? U leende wat snel en direct geld bijvoorbeeld online via sites zoals www.gelddirectlenen.nl, gebruikte kredietkaarten en kocht dingen die u niet nodig had. Dus denkt u nu echt dat het direct lenen van geld een goede manier is om uit de schulden te raken?

Het juiste antwoord is nee, het is een domme manier om uit de schulden te komen. De meeste mensen die hun huis herfinancieren of direct geld lenen om creditcards af te betalen komen uiteindelijk weer in de schulden terecht.
Dit is niet de bedoeling, toch? U wilt van de schulden af en schuldenvrij blijven. Dat is het plan en dat is wat u moet doen. Volg dit eenvoudige plan om uzelf uit de schulden te krijgen.

Ten eerste, noteer elke cent die u uitgeeft. Dit geeft u een goed idee van waar uw geld naartoe gaat en waar u misschien nog kunt bezuinigingen. Misschien geeft u teveel geld uit aan eten en drinken terwijl u hierop misschien een paar honderd dollar per maand had kunnen besparen.

Misschien heeft u een gewoonte om dingen te kopen die u niet echt nodig heeft. Wat het ook is dat u doet om al uw verdiende geld uit te geven, wanneer u uw uitgaven bijhoudt zult u beter nadenken voordat u het uitgeeft.

Vervolgens maakt u een budget voor uzelf voor al uw maandelijkse uitgaven. Zet wat geld opzij voor ontspanning, sparen, onverwachte uitgaven, kosten die maar een keer per jaar voorkomen en direct geld om uw schulden af te lossen.

Vergeet niet een bedrag in het budget op te nemen voor het verversen van de olie, een bezoek aan de kapper etc. Zorg er ook voor dat u geld spaart, want u weet nooit wanneer de auto gerepareerd moet worden of andere noodsituaties zich voordoen.

En als laatste, heb de discipline om u aan uw budget te houden en nee te zeggen tegen anderen of tegen uzelf als u zich iets niet kunt veroorloven wat het ook is. Dit is hoe het kan slagen of mislukken om een stap in de richting te zetten dichter bij een schuldenvrij leven.

Het opzetten van uw plan en nooit meer te hoeven zeggen: "Ik moet direct wat geld lenen om uit de schulden te raken" is de manier om uit de schulden te komen en nooit meer te hoeven snel lenen voor schulden.